Australian Flag Canadian Flag Netherlands Flag UK Flag USA Flag
 

Over Warrior Lieren Nederland

Warrior Lieren Nederland is gestart in 2004 en nog steeds zijn we er van overtuigd dat eerlijkheid , hard werken en toegewijd blijven ons doel is om een uitzonderlijke ervaring voor al onze klanten zowel groot als klein te leveren. Onze distributeurs, in veel verschillende landen steunen ons op deze ongelooflijke reis, en we hopen dat je nog steeds deel uit wil maken van ons nog verder te ontwikkelen verhaal.

We zijn trots op onze sterke band en de gedrevenheid van onze dealers. Onze no nonsens ethiek creĆ«ert een saamhorigheid die op zijn beurt een band ontwikkelt op basis van vertrouwen, dit wordt gedeeld door zowel onze medewerkers, als ook door leveranciers en klanten.

Vanaf het eerste contact met onze toegewijde medewerkers zullen deze trachten u te voorzien van de informatie die u wil en het leveren van producten die u nodig heeft om aan al uw wensen en behoefte te voorzien.

Onze uitgangspunten herinneren ons aan wat er belangrijk is 

We zijn vastbesloten om continue te werken aan het versterken van onze merken en producten om zo steeds weer onze concurrentie positie te verbeteren.

We zijn klantgericht, zowel als distributeur en eindgebruiker en daarom zijn we continue bezig met verbeteren van de kwaliteit, kijken naar het imago van onze producten en daarop onze organisatorische structuren aan te passen en zo te voldoen aan de verwachtingen van de klant .

Wij zijn een innovatief en design bewust bedrijf die steeds op zoek is naar de kwaliteit, design en uitstraling met elk product dat we de markt te brengen steeds proberen te blijven verbeteren.

We zijn toegewijd aan het consequent leveren van uitstekende producten en consequent effectieve customer service.

We staan ook altijd nog open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met andere bedrijven in welke vorm dan ook.

 

 

Contact
Tel: +31 (0) 499-372911
Email: info@warriorlieren.nl
Fax:
© Warrior Lieren Nederland