Australian Flag Canadian Flag Netherlands Flag UK Flag USA Flag

3 jaar garantie

Door het vertrouwen in ons product hebben we de meest uitgebreide en langste garantie van alle lieren op de huidige markt !


Registreer uw lier


Garantie op Warrior Lieren

Warrior lieren Nederland is de hoofd distributeur van WARRIOR WINCHES.

Warrior lieren Nederland (“is importeur” van Warrior Lieren ) De garantie is niet overdraagbaar aan derde (“Dus allen voor de oorspronkelijke koper”) De mechanische componenten van een originele WARRIOR lier (“product”) zijn vrij van gebreken in materiaal en fabricage voor de levensduur van de lier.

De electrische componenten (inclusief de motor, het relais en de bediening) zijn vrij van defecte in materiaal en fabricage voor een periode van 3 jaar (36 Maanden) vanaf de aankoop dit is te bewijzen aan de hand van de originele aankoop factuur.

Warrior lieren Nederland bepaald of het probleem wordt gerepareed of eventueel vervangen zonder kosten voor de koper’ misbruik uit gezonderd ! Verkoper of importeur mag een redelijk bedrag tellen voor de reparatie en de onderdelen voor reparaties die niet onder deze garantie vallen.

Alle aankopen dienen geregistreerd te worden via de site om zo de 3 jaar garantie te krijgen. een niet geregistreerd product heeft dehalve ook maar 1 jaar ( 12 maanden ) garantie.

Voor het claimen van garantie dienen we een omschrijving van de klachten te krijgen en een kopie van de originele aankoop factuur. eventuele verzendkosten worden niet door ons vergoed !

De garantie dekt ook niet de tijd die we kwijt zijn met repareren.

Deze garantie is niet van toepassing op defecten van het Product veroorzaakt door; (1) normale slijtage, (2) het niet naleven van een installatie of onderhoud instructies van de verkoper, waaronder het onderwerpen van het product aan belastingen anders dan vermeld in de gebruiksaanwijzing of zoals vermeld op deze website, (3), commercieel of industrieel gebruik, (4) wijziging of aanpassing door een ander dan de verkopende partijen, (5) misbruik, verwaarlozing, ongelukken, overmacht, terrorisme of (6) andere oorzaken die buiten de controle van de verkoper na levering van het product aan de koper.

Deze garantie is niet van toepassing op staalkabels, synthetisch liertouw, rollenvensters of fairleads en lak of eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van een van onze producten of een eventule omzet derving door het niet kunnen gebruiken van het product.

Winchsolutions ( fabrikant van Warrior lieren ) behoud zich het recht om het product zonder voorgaande kennisgeving te wijzigen of aan te passen.

Contact
Tel: +31 (0) 499-372911
Email: info@warriorlieren.nl
Fax:
© Warrior Lieren Nederland